Ontsnap aan de maffiabende!

Escape room voor jongeren

Kom op donderdagmiddag 9 maart (15:00-17:30 uur) in de Week van de Hoogbegaafdheid naar Elst om mee te doen aan onze Escape room.

Jullie zijn gevangen genomen door een maffiabende en moeten proberen te ontsnappen voordat de maffialeider weer terugkeert naar de plek waar hij jullie gevangen houdt.

Deze Escape room is gemaakt voor volwassenen maar die doen niet mee. Je kan je opgeven als je tussen de veertien tot achttien jaar oud bent.

Voor ouders die zich vervelen hebben we een stadswandeling uitgezet. Zo kunnen zij met elkaar hun eigen speurtocht doen.

Doe je gezellig mee? Meld je dan aan via het formulier onderaan deze pagina.

Logo Peerplex escaperoom 3
WhatsApp Image 2022-12-20 at 11.08.41

Je herkennen in anderen draagt bij aan het worden van jezelf

Wat is Peerplex eigenlijk?

Peerplex is een ontmoetingsplek voor jongeren die zich herkennen in de kenmerken van hoogbegaafdheid. Terwijl je misschien op school het gevoel hebt dat je je steeds moet aanpassen aan de anderen, kan je hier jezelf zijn. Er is geen programma; samen kijken we waar behoefte aan is. Omdat we uitgaan van de principes van Deep democracy, is het hier niet de meerderheid die beslist, alle stemmen worden gehoord.

Ken je het gevoel dat je in de klas mag kiezen. Handen omhoog voor film A, B of C. Welke gaan we kijken? Meeste stemmen gelden. Wat als je merkt dat je eigenlijk altijd iets anders wilt dan de meerderheid?

Op school, in de politiek, op het werk, in wat voor groep dan ook wordt het principe van democratie gehanteerd. Dat lijkt heel eerlijk, maar is het dat wel?
Niet voor niets gaan we bij Peerplex uit van de principes van Deep democracy. Die gaan over de mening van de minderheid en hoe belangrijk die kan zijn voor de uiteindelijke beslissing. Om te voorkomen dat we voor anderen beslissen hebben we bij Peerplex geen vast programma. Uitgangspunt is wat jij nodig hebt, binnen en buiten de groep.

Meer informatie vind je op de andere pagina’s van deze website.

Escape room De Maffiabende

donderdag 9 maart van 15:00 – 17:30 uur

Doe je mee? Vul dit aanmeldformulier in.
Komt er toch iets tussen? Fijn als je dat laat weten.

Stuur dan even een mail naar info@peerplex.nl

Routebeschrijving naar Peerplex