Analoog Photoshoppen

Photoshoppen zonder computer

Kom op dinsdagmiddag 7 maart (15:00-17:00 uur) in de Week van de Hoogbegaafdheid naar Elst om analoog te Photoshoppen.

Dat doe je met een foto van jezelf, van je huisdier, je kamer, van een feestje, wat dan ook. De foto printen we (kleur of zwartwit) zodat je hem kan bewerken. Met potlood, stiften, knipsels, met naald en draad voor mijn part. Maak er een kunstwerkje van.

Voor ouders die zich vervelen hebben we een wandeling uitgezet. Zo kunnen zij zich met elkaar vermaken.

Doe je gezellig mee? Meld je dan aan via het formulier onderaan deze pagina.

WhatsApp Image 2023-02-21 at 21.39.43 (1)
WhatsApp Image 2023-02-21 at 21.56.03

Je herkennen in anderen draagt bij aan het worden van jezelf

Wat is Peerplex eigenlijk?

Peerplex is een ontmoetingsplek voor jongeren die zich herkennen in de kenmerken van hoogbegaafdheid. Terwijl je misschien op school het gevoel hebt dat je je steeds moet aanpassen aan de anderen, kan je hier jezelf zijn. Er is geen programma; samen kijken we waar behoefte aan is. Omdat we uitgaan van de principes van Deep democracy, is het hier niet de meerderheid die beslist, alle stemmen worden gehoord.

Ken je het gevoel dat je in de klas mag kiezen. Handen omhoog voor film A, B of C. Welke gaan we kijken? Meeste stemmen gelden. Wat als je merkt dat je eigenlijk altijd iets anders wilt dan de meerderheid?

Op school, in de politiek, op het werk, in wat voor groep dan ook wordt het principe van democratie gehanteerd. Dat lijkt heel eerlijk, maar is het dat wel?
Niet voor niets gaan we bij Peerplex uit van de principes van Deep democracy. Die gaan over de mening van de minderheid en hoe belangrijk die kan zijn voor de uiteindelijke beslissing. Om te voorkomen dat we voor anderen beslissen hebben we bij Peerplex geen vast programma. Uitgangspunt is wat jij nodig hebt, binnen en buiten de groep.

Meer informatie vind je op de andere pagina’s van deze website.

Analoog Photoshoppen

dinsdag 7 maart van 15:00 – 17:00 uur

Doe je mee? Vul dit aanmeldformulier in.
Komt er toch iets tussen? Fijn als je dat laat weten.

Stuur dan even een mail naar info@peerplex.nl

Routebeschrijving naar Peerplex