Aanmelding ontmoetingsmiddag

Je herkennen in anderen draagt bij aan het worden van jezelf

Kom kijken bij Peerplex

Peerplex is een ontmoetingsplek voor jongeren die zich herkennen in de kenmerken van hoogbegaafdheid. Terwijl je misschien op school het gevoel hebt dat je je steeds moet aanpassen aan de anderen, kan je hier jezelf zijn. Er is geen programma; samen kijken we waar behoefte aan is. Omdat we uitgaan van de principes van Deep democracy, is het hier niet de meerderheid die beslist, alle stemmen worden gehoord.

Op dinsdagmiddag 17 januari organiseren we een ontmoetingsmiddag. Deze middag is bedoeld voor jongeren en hun ouders om onze plek te ervaren en om anderen die er misschien ook over denken om wekelijks een dagdeel bij Peerplex door te brengen te ontmoeten.

Vanaf half 4 zijn jullie van harte welkom. Om vier uur hebben we even een momentje dat wij, Marieke en Annemieke, ons voorstellen en kort vertellen over wat Peerplex wil zijn voor jongeren.

Vooral voor de jongeren die graag anderen willen ontmoeten om te kijken of het klikt, is het fijn te weten dat ze niet de enige zijn deze middag. Daarom ontvangen we graag een aanmelding. Het formulier vind je helemaal onderaan deze pagina.

WhatsApp Image 2022-12-16 at 20.34.46

Even iets over Peerplex

Ken je het gevoel dat je in de klas mag kiezen. Handen omhoog voor film A, B of C. Welke gaan we kijken? Meeste stemmen gelden. Wat als je merkt dat je eigenlijk altijd iets anders wilt dan de meerderheid?

Op school, in de politiek, op het werk, in wat voor groep dan ook wordt het principe van democratie gehanteerd. Dat lijkt heel eerlijk, maar is het dat wel?
Niet voor niets gaan we bij Peerplex uit van de principes van Deep democracy. Die gaan over de mening van de minderheid en hoe belangrijk die kan zijn voor de uiteindelijke beslissing. Om te voorkomen dat we voor anderen beslissen hebben we bij Peerplex geen vast programma. Uitgangspunt is wat jij nodig hebt, binnen en buiten de groep.

Meld je aan

Kom je 17 januari bij ons langs? Vul dan dit aanmeldformulier in.
Komt er toch iets tussen? Fijn als je dat laat weten.

Stuur dan even een mail naar info@peerplex.nl

Routebeschrijving naar Peerplex

    Deze aanmelding is voor: