Jongeren

Je herkennen in anderen draagt bij aan het worden van jezelf

Stille wateren….

Heb je het idee dat je op een aantal vlakken wat anders bent dan anderen. Dat het schoolsysteem niet vanzelfsprekend voor je is. Dat je dieper denkt en intenser voelt dan je klasgenoten. Dat je andere interesses dan veel van je leeftijdsgenoten hebt. Dat je op bepaalde vlakken wat voorloopt ten opzichte van anderen maar tegelijkertijd wat achter op andere gebieden. Dat je je vaak moet aanpassen aan anderen, waardoor het soms moeilijk is te weten wie jezelf bent. 

Wanneer je je in een of meerdere beschrijvingen herkent, dan zijn de peergroepen van Peerplex iets voor jou. Het kan een hele opluchting zijn om te ontdekken dat er ook anderen zijn die dezelfde ervaringen hebben.

De definitie van peergroep is: een groep mensen van dezelfde leeftijd en met dezelfde interesses. In onze peergroep is er ruimte om te gaan doen wat jij wilt.

WhatsApp Image 2022-08-28 at 9.10.35 PM

…. diepe gronden

Filmpje!

 

Anxiety – wat gebeurt er in je lijf?

 

Animatie – van Praktijk de Blik over rondjes en vierkantjes.

 

Happiness – film over de ratrace waar we in leven.

 

Alike – korte film over belangrijke dingen.

Groep 1: Inside In Peers

Een fijne groep tijdens schooltijd. Onze ruimte is geschikt om verschillende dingen samen te doen, of even lekker op jezelf te zijn. 

Waar word jij enthousiast van? Waar kom jij je bed voor uit? Wij stimuleren je om jezelf beter te leren kennen. In de groep of individueel. 

De Inside In Peers komen iedere dinsdagochtend om 10:00 – 13:00 uur bij elkaar (inloop vanaf 09:30 uur).

Groep 2: Gender peers

Deze groep is bedoeld voor hb-jongeren die zoekende zijn naar hun eigen genderidentiteit en die daarbij graag in contact komen met anderen die dat ook doen. We wisselen vrijblijvende avonden af met thema-avonden waarin we bijvoorbeeld interessante mensen uitnodigen of gezamenlijk een film kijken. Lees hier het verhaal van Aster, die al een hele zoektocht achter de rug heeft.

De Gender Peers komen iedere tweede donderdag van de maand samen van 16:00 – 20:00 uur (inclusief samen eten).

Neem contact met ons op

Wil je meer informatie over de mogelijkheden, wil je een keer (kosteloos) een groep bijwonen, heb je vragen over onze werkwijze? Neem contact met ons op via het formulier.

Naam(Vereist)
Ik meld me aan voor de nieuwsbrief van
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.